Ar tai, kas madinga, yra sveika? Apie tendencijas maisto ir gėrimų versle, Turizmo katedros organizuojamo renginio „Restore“ metu, RESTORANŲ IR VIEŠBUČIO VERSLO studentai kalbėjosi su sveikos mitybos specialiste Vaida Kurpiene bei gėrimų idėjų ir barų konsultavimo specialistu Tomu Pletaru.
Vasario 19 d. Verslo vadybos fakultete vyko Turizmo katedros organizuojamas Viešbučių ir restoranų verslo studijų programos renginys „Restore“. Renginio metu apie sveikos mitybos principus, ypatybes bei jų pritaikymą kasdieniniame gyvenime pasakojo daugeliui studentų jau pažįstama sveikos mitybos specialistė, trijų knygų ir tinklaraščio www.sulieknek.lt autorė Vaida Kurpienė. Seminaro metu specialistė atsakinėjo į studentų pateiktus klausimus, dalijosi patarimais ir įžvalgomis, kaip subalansuoti mitybą. Vėliau studentai susitiko su UAB „Sangaida“ produktų vadybininku, gėrimų idėjų ir barų konsultavimo specialistu Tomu Pletaru, kuris praktiniame seminare ne tik pristatė naujausias kavos, gėrimų bei kokteilių ruošimo tendencijas, bet ir demonstravo naujausią barų įrangą, gamino šaltąsias kavas ir kokteilius, kuriais mėgavosi visi renginio dalyviai.