Verslo vadybos fakulteto TARPTAUTINIO VERSLO ištęstinių studijų pirmakursė Gabrielė Načejauskaitė įgyvendino savo verslo idėją, kuri ilgai nedavė ramybės. Gabrielės produktas – sojų varškės sūreliai, stilingai įpakuoti ir pavadinti „The Goodvibes Kitchen“. 

 

Pirmą kartą savo produktą Gabrielė pristatė Baltijos maisto ir gėrimų parodoje „BAF 2015“. Jauna mergina, parodoje pristatė ypatingą naujieną, pradžiuginusią ne tik veganus, bet ir tuos, kurie netoleruoja laktozės. Gabrielės produktas – sojų varškės gaminami sūreliai, stilingai įpakuoti ir pavadinti „The Goodvibes Kitchen“ vardu. Sūreliai pagaminti nenaudojant gyvulinės kilmės produktų ir kol kas gaminami su meile, nes kiekvieną iš jų lipdo jų kūrėja, 21 metų Gabrielė.

Mergina verslo kūrimu pradėjo domėtis dar mokykloje. Jai nuolat kirbėjo idėjos dėl savo veiklos ir savo produkto kūrimo. Gabrielė yra veganė ir sunkiai Lietuvoje rasdavo alternatyvą mėgstamiems gardėsiams, todėl turėjo būti itin išradinga. Merginos išradingumą įvertino ir kiti, tad sulaukusi daugybės užklausų, kur galima įsigyti jos gaminamų sūrelių, jos galvoje iškart ėmė megztis verslo planas. Gabrielę gąsdino nežinomybė ir gandai, kad maisto gamyba bei prekyba reikalauja daugybės dokumentų bei leidimų, tačiau galiausiai liko labai nustebinta, nes dokumentus pavyko susitvarkyti labai greitai, o elektroninėje erdvėje užpildžiusi paraišką, individualios veiklos pažymą gavo vos per vieną dieną. Šiuo metu Gabrielės gaminamais sūreliais jau prekiauja ne viena parduotuvė ir kavinė, mergina pati dalyvauja mugėse, kur pristato savo gaminius ieškantiems alternatyvos klasikiniams varškės sūreliams.