Kviečiame registruotis į konferenciją „NO LEFTOVERS: NORDIC/BALTIC CULINARY ARTS“

VIKO Verslo vadybos fakultetas kartu su partneriais iš Islandijos, Danijos ir Baltijos šalių 2024 m. birželio 5 dieną organizuoja konferenciją-forumą „NO LEFTOVERS: NORDIC/BALTIC CULINARY ARTS“, kurioje dalyvaus restoranų verslo atstovai, dėstytojai bei studentai. Konferencija siekiama pasidalinti gerąja skirtingų šalių maisto gamybos „be likučių“ patirtimi ir pasikeisti kontaktais.

Kviečiame registruotis: https://forms.office.com/e/UH0i1PFb0b

Konferencija vyks nuo 9:30 val. anglų kalba SHED Co-living Vilnius erdvėse (Santaros g. 3, Vilnius) ir MS TEAMS.

Konferencija organizuojama Vilniaus kolegijai partnerio teisėmis įgyvendinant Nordplus projektą „No Leftover Nordic/Baltic Culinary Arts: Digital Course with Training Materials and Tools for Adult Educators“ (projekto Nr. NPAD-2022/10049).

Jeigu turite klausimų, prašome susisiekti su projekto vadove, Mokymų ir bendradarbiavimo plėtros skyriaus vedėja, Laima Paraukiene el. paštu l.paraukiene@vvf.viko.lt

Daugiau naujienų

  • #

    Kviečiame studentus teikti prašymus socialinėms stipendijoms rudens semestrą gauti 

    Valstybinis studijų fondas nuo 2025 m. rugsėjo 15 d. iki spalio 15 d. (imtinai) kviečia studentus teikti prašymus socialinėms stipendijoms gauti. Prašymus studentai turi teikti per Fondo internetinį tinklapį [Nuoroda] prisijungus prie Stipendijų ir…

  • #

    🌍 Erasmus+ konkursas studentams!

    Iki rugsėjo 30 d. kviečiame 2 ir 3 kurso studentus teikti paraiškas dalyvauti Erasmus+ mobilumo programoje. Tai puiki galimybė praplėsti savo akiratį, įgyti tarptautinės patirties bei užmegzti ryšius su studentais ir dėstytojais iš įvairių…

  • #

    Susitikimas su Lietuvos Respublikos Seimo pirmininko pavaduotoja

    Rugsėjo 9 d. Politinės komunikacijos paskaitoje Ryšių su visuomene 3 kurso studentai turėjo išskirtinę galimybę susitikti su Lietuvos Respublikos Seimo pirmininko pavaduotoja Radvile Morkūnaite-Mikulėniene. Viešnia studentams papasakojo apie savo politinę veiklą, dalijosi patirtimi ir…