„Lavazza Training Center“ vadovo Dariaus Kodžio seminaras Viešbučių ir restoranų verslo studentams

Viešbučių ir restoranų verslo studijų programos pirmakursiai, studijuojantys Restoranų ir barų darbo organizavimą (lektorė Danguolė Baltrūnaitė) susitiko su UAB „Amoka“ oficialiu „Lavazza“ atstovu Lietuvoje, „Lavazza Training Center“ vadovu Dariumi Kodžiu. Verslo vadybos fakulteto Mokomojoje svetainėje vykusio seminaro metu studentai sužinojo apie kavos rūšis, teisingą kavos aparato eksploataciją, įvairius kavos ruošimo metodus ir subtilumus, malonų svečių aptarnavimą.  Praktinės dalies metu buvo pagamintos espresso, ristretto, cappucino, latte kavos, paaiškinta, kaip jas ruošti teisingai ir kokybiškai. Studentai ne tik ragavo įvairias kavas, bet ir pamėgino jas ruošti patys.

Dėkojame už bendradarbiavimą „Lavazza Training Center“!

Daugiau naujienų

  • #

    Alumni, kviečiame susitikti!

    💚 Labas, Verslo vadybos fakulteto alumni! Susitikime rugsėjo 25 d. 16:00, VVF Vašingtono auditorijoje (Didlaukio g. 49, Vilnius) – kviečiame jus į praktinį seminarą „Dirbtinis intelektas kasdienėse darbo užduotyse“. Dėstytojas praktikas Linas Staršelskis parodys,…

  • #

    14-oji tarptautinė studentų mokslinė-praktinė konferencija „JAUNIMAS BESIKEIČIANČIOJE VISUOMENĖJE“

    2025 m. gruodžio 4 d. (ketvirtadienį) Vilniaus kolegijos Verslo vadybos fakultetas kviečia studentus ir jų mokslinius vadovus dalyvauti 14-ojoje tarptautinėje studentų konferencijoje „Jaunimas besikeičiančioje visuomenėje“! Kodėl verta dalyvauti? – tai puiki proga studentams pristatyti…

  • #

    Svarbus tyrimas – dalyvauk!

    Vilniaus kolegija vykdo Z ir Alfa kartų studentų ir moksleivių (gimusių 1995-2012) apklausą, kuria siekiama identifikuoti inovatyvius verslumo studijų metodus bei priemones, kurios pagerintų Z ir Alfa kartų įsitraukimą į verslumo studijas. Tavo nuomonė labai svarbi siekiant sukurti…