Turizmo katedros organizuotoje apskritojo stalo diskusijoje „Misija: XXI amžiaus viešbutis ir restoranas“ verslo atstovai ir fakulteto lektoriai aiškinosi koks turi būti XXI amžiaus viešbutis ir restoranas bei kokie iššūkiai ir pokyčiai laukia svetingumo sektoriuje.

 

Koks turi būti XXI amžiaus viešbutis ir restoranas? Kokie iššūkiai ir svarbūs pokyčiai laukia svetingumo sektoriuje? Apie tai šių metų kovo 21 dieną vykusioje VIEŠBUČIŲ IR RESTORANŲ VERSLO studijų programos apskritojo stalo diskusijoje diskutavo verslo atstovai: „BHRS“ atstovė Miglė Šipelytė, viešbučio „Smilga“ direktorė Ligita Daukšaitė, restorano „Sweet Root“ įkūrėjas Sigitas Žemaitis „Radisson Blu Astorija“ personalo vadovė Ilona Orintienė, restorano „Rest Western“ direktorė Vilma Dubinskaitė, „Vilnius Grand Resort“ personalo vadovė Zita Krūkonytė, viešbučio „Cprner Hotel Vilnius“ pardavimų vadovė Inga Braželienė, viešbučio „Novotel“ operacijų vadovė Indrė Leškuvienė ir Vilniaus kolegijos Verslo vadybos fakulteto lektoriai.

Pranešimus diskusijos dalyviams skaitė „BHRS“ atstovė ir fakulteto absolventė Miglė Šipelytė, restorano „Sweet Root“ įkūrėjas Sigitas Žemaitis ir Turizmo katedros lektorė Danutė Jakštienė.

 

Apskritojo stalo diskusijos nuotraukų albumas:
https://www.facebook.com/342189249208460/photos/?tab=album&album_id=1653930171367688