ROKAS VASILIAUSKAS žinomas kaip virtuvės šefas – jis jauniausias geriausių Baltijos šalių restoranų dešimtuko „White Guide“ sąraše esantis šefas, kulinarines studijas baigęs D. Britanijoje, dirbęs Anglijoje, Ispanijoje, Lietuvoje. Virtuvėje dirba jau daugiau kaip 10 metų. Viena didžiausių Roko kaip šefo vertybių – mainai su vietinių lietuviškų produktų, mažu ir kraftiniu verslu, tvarumas. Ten daugiau dėmesio detalėms, asmeniškumui, daug kokybės ir amato. Roko kūrybinis peak’as – pavasaris ir ruduo, kadangi tuo metu Lietuva sužydi įvairiausiomis spalvomis ir turgūs pasipila gėrybėmis, inspiracija tiesiog nesibaigia. Rokas laisvalaikiu boksuojasi, bet ne tam, jog žiebtų kam į marmūzę. Labiau moraliniam tvirtumui, kai koks svečias paprašo iškepti tartarą ar antrekotą iki karbonado baltumo. Žingeidus, dėmesingas, šeimyniškas ir be galo kūrybiškas!
Susidomėjai? Konferencija vyks BIRŽELIO 5-ąją nuo 9:30 val. SHED Co-living Vilnius erdvėse (Santaros g. 3, Vilnius) ir MS TEAMS.
Kviečiame registruotis!