Turizmo katedros lektorė Kristina Mečinskaitė-Stankevič dalijasi praktiniais patarimais ruošiant vaišes Kalėdų stalui

Vilniaus kolegijos Verslo vadybos fakulteto Turizmo katedros lektorė Kristina Mečinskaitė-Stankevič portalo lrytas.lt straipsnyje „Specialistė – apie klaidas ruošiant švenčių stalą: kaip pasirinkti tinkamą mėsą ir jos nesugadinti“ atskleidžia praktinius patarimus ruošiant vaišes Kalėdų stalui: kaip šaldyti, atšildyti, paruošti ir laikyti šventėms pirktą mėsą. Lektorė dalijasi: „Mano pačios virtuvėje tokių taisyklių nėra. Derinu, ką tik sugalvoju, ir, jei kas ne taip, žinau, kaip ištaisyti. Jei kam baisu eksperimentuoti, laikykitės įprastų prieskonių: prie kiaulienos dera rozmarinas, bazilikas – nežaiskite su anyžiais ir ananasais“. Visą straipsnį skaitykite čia.

 

Daugiau naujienų

  • #

    Kviečiame atlikti praktiką rinkodaros srityje

    VIKO Verslo vadybos fakulteto Mokymų ir bendradarbiavimo plėtros skyrius kviečia atlikti praktiką rinkodaros srityje. Tai puiki galimybė įgyti vertingos patirties dirbant su nacionaliniais ir tarptautiniais projektais bei prisidėti prie įvairių veiklų, susijusių su vidine ir…

  • #

    Studentų vizitas įmonėje „Loftas Print“

    Lapkričio 25 d. Fakulteto studentai lankėsi reklaminės atributikos ir spaudos paslaugų įmonėje „Loftas Print“, kurioje turėjo galimybę iš arti susipažinti su reklamos gamybos procesais bei reklamos gamybos sektoriaus veikimo principais. Vizito metu įmonės vadovas…

  • #

    Mokymai: CV ir motyvacinis laiškas 💼

    💼 Sėkmingai įvyko praktinis seminaras „CV ir motyvacinis laiškas: kaip sėkmingai prisistatyti darbdaviui“! Lapkričio 19 d. VIKO Verslo vadybos fakulteto trečiakursiai gilino žinias apie profesionalų prisistatymą darbo rinkai ir praktiškai tobulino savo dokumentus. 🌟 Seminarą vedė VIKO Karjeros…